Seneste anmeldelser fra stand-up arrangementer

“Pelle skulle underholde til vores sommerfest. Han kom på scenen med overskud! Vi var omkring 120 mennesker, hvor stort set alle grinede fra start til slut. Vi havde kort forinden showet snakket om nogle ting, som kunne være sjove at komme ind på, hvilket blev gjort på fornemmeste vis. Pelle får mine klare anbefalinger til at sætte gang i festen. Tak for underholdningen!

– Michael, forman for personaleforeningen hos ATP, Frederikshavn.

Hej Pelle. Tak for et godt show! laughinglaughing Vi hyggede os allesammen! 

– Melsen Tech, Jubilæumsfest.

Hej Pelle. Tak for i går! Det var en kæmpe succes blandt kollegaerne og der har været meget positive kommentarer. Alle var enige om, at det havde været virkelig sjovt, Endnu engang tak!

– Ase A-kasse og Fagforening

Vi havde en rigtig dejlig julefrokost og Pelle var fantastisk! Jeg har kun modtaget rosende ord om ham, og der var grin over hele forsamlingen, så Pelle kan vi kun anbefale hos os.

– DanOffice

En mand med humoren på rette sted, i nærvær til publikum, hverdagsmateriale vi alle kan forholde os til.  Med kun enkelte jokes under bæltestedet, som gør oplevelsen bliver sober og meget behageligt at høre på. Alt i alt en fantastisk og virkelig morsom komiker, vi varmt kan anbefale Pelle Lundberg.  

– Skattestyrelsen

“Hvor var Pelle god – det er den bedste underholdning, vi nogensinde har haft!”

– Gefion Gymnasiums personalegruppe 

Vi var alle MEGA underholdt og alle roste dig og synes virkelig det var et godt indslag og fedt, at starte dagen sådan 😊

– Danbolig, Sakskøbing

 

“Book komiker med gode anmeldelser

Mange ønsker at booke en komiker med gode anmeldelser. Derfor vil jeg her løbende lægge nye anmeldelser op fra kunder. Det er altid vigtigt for mig at være i dialog med kunden før et show, men også efter. På den måde kan jeg selv få feedback og vi slutter samarbejdet godt af. Samtidig giver det forhåbentlig også jer et indtryk af, hvad I får, hvis I vælger at bruge mig til jeres arrangement.

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.

Vi har fået mange rigtige positive tilbagemeldinger fra gæster, som syntes at det var et godt og sjovt indslag.
Jeg er super tilfreds med din præstation, og er glad for at du havde lyst til at trille hele vejen til Frederikssund for en halv times underholdning.
Du får de allerbedste anbefalinger med fra os
 ⭐⭐⭐⭐⭐ – Brudens far, 27. august 2022

“Pelle var virkelig god til at tilpasse showet til os. Han var så god til at fornemme rummet og gribe det”Gefion Gymnasium

“Du var et hit, både for brudeparret og blandt alle gæsterne 👍

Anita Hansen, mor til gommen. 

“Han var simpelthen fantastisk god!”

Sweety Geeks A/S

Tak for i showet. Jeg har kun hørt gode tilbagemeldinger her til morgen 🙂

Stinne Otte, Hus Forbis sekretariat

Det var rigtig fint! Tak for god underholdning, Pelle!

Gert Nielsen. Erhvervsstyrelsen. 

Vi havde besøg af Pelle til vores julefrokost i et vognmandsfirma en fredag aften. Vi var ca. 23 personer – 20 mandlige chauffører og 3 kvinder. Pelle leverede et godt og sjovt show på ca. 30 minutter, der var tilpasset vores medarbejdere. Det var meget professionelt og der var plads til afbrydelser fra deltagerne, som hurtigt blev grebet og improviseret.Tak til Pelle for et sjovt indslag!

Tanya Malm, Vognfirmaet S. Jacobsen.

Pelle underholder til stregen – og ikke så meget over. Han sørger for at skabe en god stemning og giver derfor mine gæster en fælles oplevelse, som kan være med til at bryde isen mellem folk, som ellers ikke rigtig kender hinanden. Og det var vores formål med at hyre Pelle.

Pierre M. Ørndorf. direktør Copenhagen IT Consult

Det var rigtig dejligt du kunne springe til med så kort varsel, det var god service for os kunder, en god pris dengang man kunne være med på, og fedt at du bare så hurtigt kunne have en masse gode jokes klar på så kort tid. 
Du var også hurtig til at komme med spontane jokes og vi var i det store hele bare rigtig godt underholdt, vi kunne sagtens have set og hørt på dig i meget længere tid.
 
Christina Andersson. H&M Nykøbing F. 

Festen

Pelle Lundberg tilbyder dig stand-up komik til din fest, der bliver gjort helt personlig, lige efter jeres smag. Læs mere her.

Julefrokosten

Skal du holde julefrokost, men har ikke helt underholdningen i orden? Så book Pelle Lundberg og få den fedeste julefrokost med personlig stand-up komik!