Seneste anmeldelser fra stand-up arrangementer

“Book komiker med gode anmeldelser

Mange ønsker at booke en komiker med gode anmeldelser. Derfor vil jeg her løbende lægge nye anmeldelser op fra kunder. Det er altid vigtigt for mig at være i dialog med kunden før et show, men også efter. På den måde kan jeg selv få feedback og vi slutter samarbejdet godt af. Samtidig giver det forhåbentlig også jer et indtryk af, hvad I får, hvis I vælger at bruge mig til jeres arrangement.

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.

“Du var et hit, både for brudeparret og blandt alle gæsterne 👍

Anita Hansen, mor til gommen. 

“Han var simpelthen fantastisk god!”

Sweety Geeks A/S

Tak for i showet. Jeg har kun hørt gode tilbagemeldinger her til morgen 🙂

Stinne Otte, Hus Forbis sekretariat

Det var rigtig fint! Tak for god underholdning, Pelle!

Gert Nielsen. Erhvervsstyrelsen. 

Vi havde besøg af Pelle til vores julefrokost i et vognmandsfirma en fredag aften. Vi var ca. 23 personer – 20 mandlige chauffører og 3 kvinder. Pelle leverede et godt og sjovt show på ca. 30 minutter, der var tilpasset vores medarbejdere. Det var meget professionelt og der var plads til afbrydelser fra deltagerne, som hurtigt blev grebet og improviseret.Tak til Pelle for et sjovt indslag!

Tanya Malm, Vognfirmaet S. Jacobsen.

Pelle underholder til stregen – og ikke så meget over. Han sørger for at skabe en god stemning og giver derfor mine gæster en fælles oplevelse, som kan være med til at bryde isen mellem folk, som ellers ikke rigtig kender hinanden. Og det var vores formål med at hyre Pelle.

Pierre M. Ørndorf. direktør Copenhagen IT Consult

Det var rigtig dejligt du kunne springe til med så kort varsel, det var god service for os kunder, en god pris dengang man kunne være med på, og fedt at du bare så hurtigt kunne have en masse gode jokes klar på så kort tid. 
Du var også hurtig til at komme med spontane jokes og vi var i det store hele bare rigtig godt underholdt, vi kunne sagtens have set og hørt på dig i meget længere tid.
 
Christina Andersson. H&M Nykøbing F. 

Festen

Pelle Lundberg tilbyder dig stand-up komik til din fest, der bliver gjort helt personlig, lige efter jeres smag. Læs mere her.

Julefrokosten

Skal du holde julefrokost, men har ikke helt underholdningen i orden? Så book Pelle Lundberg og få den fedeste julefrokost med personlig stand-up komik!