Booking – Få lynhurtigt et fantastisk indslag på plads!

Skal du have en komiker til festen?

Målrettet underholdning skrevet til jer? Et afstemt og gennemtestet show? Eller måske bare en god blanding. Du er havnet det rigtige sted uanset hvad. Måske overvejer du at booke en komiker til at pifte din op? Gør det! Jeg ved mere end 7 år som stand-up komiker, hvad der skal til for at sikre, at festen bliver mindeværdig. Jeg modtog i 2018 Talentprisen ved Zulu Comedy Galla – og optrådte året efter til samme show. Men gallashows er ikke min hverdag som komiker. Jeg har optrådt til ethvert tænkeligt arrangement og fest. Alt fra Operahuse til hestestalde – og jeg kommer selvfølgelig også meget gerne og underholder til din fest. På scenen dyrker jeg det underfundige og kan levere skarpe pointer, men det vigtigste er altid, at det er skide sjovt. Jeg sørger for underholdningen, hvad enten det er en 18-års fødselsdag, du holder, eller det er et guldbryllup, der skal gøres lidt sjovere. Jeg kan nemlig med utallige shows i bagagen tilpasse min optræden og materiale lige efter netop jeres arrangement. Jeg kan for eksempel skrive et helt stand up show til en fødselsdag, der tager udgangspunkt i fødselaren.

Skal du have en komiker til julefrokosten?

Jeg har i snart 10 år arbejdet som komiker. Og i 2018 kunne jeg gå på scenen til Zulu Comedy Galla for at modtage Talentprisen. som anerkendelse for mit arbejde og komiske talent. Med prisen fulgte også nogle ord, hvor der blandt andet blev sagt, at jeg er en komiker, der har potentialet til at opnå et større gennembrud. Jeg har optrådt alle steder i landet til alle slags fester og naturligvis også et hav af julefrokoster både private og firmajulefrokoster. Derfor kommer jeg også ud med et show, der rammer plet hver gang. Materialet er personligt, sjovt og relaterbart. Her taler Pelle eksempelvis om oplevelsen af at være et helt almindeligt menneske, der tilfældigvis har børn i børnehave i en rig kommune.
Klippet er optaget på Bremen Teater i 2019, hvor jeg var opvarmer på hele Mark Le Fêvres danmarkstour på i alt 62 shows. Julefrokost underholdning og stand-up til en julefrokost i små omgivelser er dog for mig lige så fedt som at stå på en stor scene.

Alle arrangementer, fester og anledninger

Jeg optræder til alle begivenheder. Så hvis I bare udfylder kontaktformularen, så vender jeg hurtigt tilbage og sammen kan vi planlægge et indslag, som jeres gæster / publikum vil tale om i lang tid fremadrettet. Jeg glæder mig til at høre fra jer. 

E-mail

Pelleovermars@gmail.com

Telefon

+45 50 78 49 90

Kontakt og booking: