Jeg har lavet mange sjove ting. Se selv her:

Jeg har lavet mange sjove ting. Se selv her:

Jeg har optrådt i mange år. Du har måske set mig i tv eller på en stand-up scene. Alligevel er jeg ikke en super kendt stand up komiker. Men derfor er jeg også lidt billigere at booke. Men kig da lige her på listen. Du skal være meget velkommen til blandt andet at se mit onemanshow eller endnu bedre: booke mig til jeres næste arrangement. 

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.

Måske har du set mig her:

2022: Grin til Gavn

Grin til Gavn er en samling af danske komikere, der laver et stort støtteshow til fordel for Red Barnet. Jeg var med i showet, der også blev vist på tv. Du kan finde det på Tv2 Play.

2022: Mark Le Fevre danmarkstour

Jeg er fast opvarmer på showet “Heldig”, der havde premierer i januar og har sidste show i oktober. Showet har med mere end 70 shows og 30.000 solgte billetter bragt os rundt i hele landet. 

2021: Udgiver mit første onemanshow “Jeg holder af hverdagen”

I 2021, hvor der ellers ikke var meget at lave for danske komikere på grund af coronanedlukningen, fik jeg optaget mit første onemanshow Holder af hverdagen. TV2 købte showet og har efterfølgende også lagt det ud til streaming på TV2 Play.

2021: Zulu Open Mic med Christian Fuhlendorff

Jeg optrådte på TV2 Zulu med stand-up optaget fra Comedy Zoo.  

2019: Zulu Comedy Galla

Fordi jeg modtog Talentprisen 2018 var jeg invitereret tilbage for denne gang at optræde. Du kan se mit lille show fra aftenen her: Pelle i Operaen. 

2019: Fast opvarmer for Mark Le Fêvre

Mark Le Fêvres Danmarkstour 

2018: Modtager af Talentprisen

Zulu Comedy Galla. Det blev blandt andet omtalt i denne artikel

2017: Med på Jan Gintbergs mini 'Øver'-tur

Jan Gintbergs mini ‘Øver’-tur

2016: Vært på Juleshowet på Comedy Zoo Aarhus

Comedy Zoo Aarhus sammen med Lasse Madsen

2016: Nyt håb ved Zulu Comedy Galla

Hvert år udvælges en lille gruppe komikere, der har gjort sig bemærket i comedybranchens undergrund. I 2016 fik jeg muligheden for at få to minutter til at vise mig frem. Det kan du i klippet nederst på siden. 

 Når jeg ikke skriver jokes til mig selv, så bliver jeg af og til brugt af andre. Jeg har blandt andet hjulpet til på “Heino Hansens første Comedy Show og Mark Le Fevres show “Heldig”. Herudover har jeg skrevet på en række tv- og radioprogrammer. Senest var jeg med til at lave alle programmer Dybvaaaaad, der blev sendt på TV2 Zulu efter 2021.  

Video

Her er lidt blandede vidoer. Øverst er en trailer for mit onemanshow. 
Herudover er der klip fra

Zulu Open Mic

Zulu Comedy Galla 2019

Bremen Teater (opvarming til Mark Le Fevres “Bøvl”. 

Comedy Galla 2016