CV, Videoklip plus det løse

Jeg har optrådt i mange år. Du har måske set mig i tv eller på en stand-up scene. Her har jeg samlet nogle af de ting, jeg har lavet gennem de seneste år. Men husk, at jeg også meget gerne kommer ud og optræder hos jer. Booking link her! Ellers kig jer lidt omkring og se videoerne. 

Måske har du set mig her:

2019: Zulu Comedy Galla

Fordi jeg modtog Talentprisen 2018 var jeg invitereret tilbage for denne gang at optræde. Du kan se mit lille show fra aftenen her: Pelle i Operaen. 

2019: Fast opvarmer for Mark Le Fêvre

Mark Le Fêvres Danmarkstour 

2018: Modtager af Talentprisen

Zulu Comedy Galla

2018: "Jeg holder af hverdagen" - Stand-up special

Pelle Lundberg

2017: Med på Jan Gintbergs mini 'Øver'-tur

Jan Gintbergs mini ‘Øver’-tur

2016: Vært på Juleshowet på Comedy Zoo Aarhus

Comedy Zoo Aarhus

2016: Nyt håb ved Zulu Comedy Galla

Se klip under teksten

Jeg har også produceret satirisk indhold til TV2 Zulus Facebookunivers, hvor jeg bl.a. lavede videoerne “Din bytur set gennem Bubber” og “Medinas 10 års jubilæum”, der til sammen fik mere end 1.000.000 visninger. Måske har du lyttet til mine podcasts, eller set mig rundt på diverse spillesteder.

Video

Her optræder jeg i Operaen. Det er optaget til Zulu Comedy Galla 2018. Showet blev vist på TV2 Zulu og TV2. 

Video

Her er et klip fra Bremen Teater, hvor jeg varmede op til Mark Le Fevres “Bøvl” tourne i 2019:

Her optræder jeg i Operaen, da jeg i 2016 var nyt håb ved Zulu Comedy Galla: