Spillesteder

Jeg har gennem de seneste syv år optrådt i hele Danmark. Hvis der er én ting, der binder det her land sammen – så er det humoren. Om Jeg står på en ølkasse på Lolland eller på en teaterscene i Jylland, er der altid åbent for gode grin og højt humør. 

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.

Kulisselageret, Horsens
Musikhuset Esbjerg
Magasinet, Odense
Sir Club, Odense
Studenterhuset, Odense
Teater 95B, Odense
Kino Den Blå Engel, Kalundborg
Viften, Rødovre
Musikhuset, Aarhus
Comedy Zoo, Aarhus
Alberts, Aarhus
Thorups Kælder, Aarhus
Teatret Svalegangen, Aarhus
Bremen Teater København
Comedy Zoo, København
Skråen, Aalborg
Paletten, Viborg
Grønnegades Kaserne, Næstved
Kedelhuset, Silkeborg
Skive Theater, Skive
Turbinen, Randers
Kulturhuset, Skanderborg
Whalters, Skanderborg
Fermaten, Herning
Kulturhus Svendborg, Svendborg
Musikteatret Holstebro, Holstebro
Godset, Kolding
Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
Vendelbohus, Hjørring
ToRVE-hallerne, Vejle
Operaen, København
Teater Vestvolden, Hvidovre

Uvalgte reference for private arrangementer: 

Rigspolitiet
H&M
Mielcke & hurtigkarl
Tinderbox
Hovby Maskinsnedkeri

Eget onemanshow på Huset KBH 2018 + 2019 og på Warberg Comedy Club 2021 (tv-optagelse)

i 2022 skal jeg hele landet rundt med min ven og kollega Mark Le Fevre i forbindelse med hans stand-up show “Heldig”. Det samme gjorde vi i 2018, hvor jeg lige som i år var fast opvarmer. Før det havde jeg været på en minitour med Jan Gintberg, der bragte os rundt i fem jyske byer. Men ellers er det de små private arrangementer, der normalt får mig til at hoppe på cyklen, stige på toget eller sætte mig ind i bilen. Jeg laver komik, man kan forstå uanset, om man er bosat i København, Hirtshals eller noget helt tredje. Jeg underholder gerne til et bryllup i Græsted eller en konfirmation i Sønderborg. Jeg elsker bare at optræde og lave stand-up. Og til jeres fest! 

Kontakt og booking: