Målrettet og specialiseret stand-up

Målrettet stand-up? Book et et skræddersyet show!
Komiker med udgangspunkt i jer

Jeg tilbyder at skrive et show til jer! Booker du en komiker, får du et sjovt og fantastisk indslag til dit arrangement. Men ønsker du også, at det bliver personligt og unikt? Så skriver jeg et show, der tager afsæt i lige præcis, hvad du ønsker. Det kan være, at du gerne vil have et show om dit firma. Eller det kan være, at du ønsker at give fødselaren en gave i form af et stand-up show. Jeg tager gerne imod stikord og historie, og skriver det om til jokes. Så bliver de leveret i en form, der får hele salen til at grine med. Det er et indslag, der tager kegler hver gang! 

Hvad er målrettet stand-up?

Et stand-up show tager ofte udgangspunkt i komikerens liv eller syn på verden. Det er sjovt og universelt. Men målrettet komik tager afsæt i jer. Det betyder ikke, at det ikke bliver lige så sjovt, det betyder bare, at det er et show, der er skrevet i anledning af denne ene aften. Jeg skriver jokes om alt, så jeg elsker at få en opgave og skulle skrive 20-30 minutters jokes og materiale om noget særligt. Jeg har eksempelvis optrådt til konfirmationer og skrevet en hel ordbog til konfirmanden. Så hun kunne begå sig i de voksnes rækker efterfølgende. Jeg har holdt tale til en 60 års fødselsdag i jylland, der kun handlede om griseavl og jeg har lavet shows til bryllupper, der kun måtte handle om lykkelig kærlighed. 

Man kan grine af alt

Jeg kommer også af og til ud og optræder til arrangementer, hvor folk ikke nødvendigvis kender hinanden så godt på forhånd. Der er stand-up komikken god til at bringe folk sammen. For latteren skaber en relation, der kan bruges og være en hjælp fremadrettet også. Så har du brug for et indslag, der gerne må handle om noget fagligt eller fællesskabsskabende, kommer jeg gerne ud og laver et show om jeres projekt, så I kommer til at arbejde bedre sammen. 

Pelle underholder til stregen – og ikke så meget over. Han sørger for at skabe en god stemning og giver derfor mine gæster en fælles oplevelse, som kan være med til at bryde isen mellem folk, som ellers ikke rigtig kender hinanden. Og det var vores formål med at hyre Pelle

Pierre Ørndorf, direktør Copenhagen IT Consult, 25. oktober 2019.