Podcasts af Pelle Lundberg

Podcast af Pelle Lundberg

Jeg elsker at lave lyd. Siden jeg i 2012 startede på Journalisthøjskolen i Aarhus har jeg lavet først radio og sidenhen podcasts. Når man er komiker ligger det nok i sin natur, at det er fedt at udgive ting og sager. Derfor er podcastmediet min absolutte hjemmebane – udover stand-up scenene. 

Flyverskjul

Flyverskjul er en podcast, hvor jeg interviewer komikere og folk fra branchen. Det var tænkt som en podcast, hvor der var plads til at tage komikken seriøst. Der er udgivet en masse episoder, og nu er podcasten igen kommet i gang. Så der kommer nye interviews og afsnit hver uge. Hør eksempelvis folk som Tobias Dybvad, Anders Bircow, Linda P, Søren Rislund, Keld Reinicke og mange flere.

Dahlgårds Tivoli Podcast

Dahlgårds Tivoli Podcasten er en podcast dedikeret til dokumentarserien om Leiif Dahlgårds omrejsende tivoli fra 1999. Alle episoder og særlige bonusepisoder kan lyttes. Jeg havde bl.a. Jesper Groth, Jasper Ritz, Thomas Klinkby og Nikolaj Stokholm med på sidelinjen som gæster undervejs. 

Skide Godt Egon

Jeg elsker Olsen-Banden. Jeg er vokset op med filmene og Egon Olsens vanvittige planer. Derfor var det for mig oplagt at dykke ned i filmene og hylde dem, fordi de ikke kan få nok værdsættelse!

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.