Presse

Pelle Lundberg er trods sin tilbagelænede stil, en fremadstormende komiker på den danske stand-up scene. Det kulminerede i 2018, da han modtog branchens anerkendelse og vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

På en afslappet og rolig måde sætter Pelle små hverdagssituationer og trivialiteter på spidsen, når han joker om alt fra børnenavne til Hammerslag og Disneysange.

Ønsker du at booke Pelle Lundberg til jeres næste arrangement? GØR DET: Her kan du hurtigt skrive en forespørgsel! Hvis du endnu ikke er overbevist, kan du under fanen “Shows” læse, hvorfor Pelle Lundberg er det rigtige valg til dit arrangement. Ved eventuelle henvendelser, kommer der hurtigt et svar tilbage med information og pris på Pelle Lundberg.

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.