Skide Godt Egon

Skide Godt Egon

Skide Godt Egon – En Podcast om Olsen-Banden!

Jeg har altid elsket Olsen-Banden, siden jeg var et lille barn. Men der var ingen podcast, der tog sig kærligt at filmene. Derfor gik jeg i gang! Jeg lejede mig ind i et studie og inviterede en masse seje og sjove gæster ind, og så endte det ellers med en fantastisk podcast om et hovedværk i dansk filmhistorie. Kan du heller ikke holde dig fra nostalgi og gamle danske film – så er det her podcasten for dig 🙂 Alle film fik en karakter. Du kan jo lytte med og høre, om du er enig i , hvad vi har givet lige netop din yndlingsfilm fra serien.

Her kan du lytte og downloade til alle afsnit direkte i din browser

Du kan også lytte gennem Iphone-Appen

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.