Book en komiker til brylluppet

Book en komiker til brylluppet

En komiker som underholdning til bryllup? Det lyder måske lidt mærkeligt, men for mange er bryllupsdagen den største dag i deres liv, og hvordan fejrer man den bedre end ved at skraldgrine. For den største dag i et liv fortjener den bedste underholdning. Som underholdning til bryllup er stand-up comedy personligt, nærværende og hamrende sjovt. Underholdningen til brylluppet skal sidde i skabet, hvorfor et indslag med en rutineret komiker som mig, er et godt og sikkert valg. Måske er der endda et hav af indslag i løbet af aftenen, hvor Onkel Ove og Tante Hanne taler sig og alle andre helt søvnige. Og derfor vil et sjovt indslag ikke bare vække stor latter, det vil også få festen op i højeste omdrejninger!

3 gode grunde til at vælge en komiker til brylluppet

God atmosfære: Den stemning, der er til bryllupper, er unik. Hvilken bedre mulighed for at forstærke den end gennem komik og humor? Hyr mig som underholdning til jeres bryllup, og lad mig komme og løfte stemningen, så I får en aften, I aldrig glemmer.

Mindeværdig oplevelse: At hyre en komiker til at levere skræddersyet underholdning til dit bryllup er noget, der vil blive husket. Det er en unik form for underholdning, der skiller sig ud fra de traditionelle bryllupselementer og vil give dine gæster noget at tale om længe efter festen er forbi.

Nærværende underholdning: Som komiker har jeg kun behov for en mikrofon, hvilket gør, at barrieren mellem mig, gæsterne og brudeparret er begrænset. Det skaber en helt speciel form for nærvær, man ellers kun finder i de taler, gæsterne holder.

Jeg har flere gange optrådt som “erstatning” for en tale. Det er ikke alle, der bryder sig om at tale i en stor forsamling. Hvis du har det sådan, er det måske dig, der skal booke en komiker som underholdning til bryllup, hvor det forventes, at du holder tale. Med hjælp fra mig, har de kunnet komme ud med deres kærlige budskaber alligevel. Så et Stand-up indslag er ikke bare en smuk gestus, men også en gave til brud og gom på denne vigtige dag.

 

Hej Pelle! Du var et hit, både for brudeparret og blandt alle gæsterne 👍
– Anita Hansen (gommens mor) maj, 2022.

Hvad koster det at leje en komiker til dit bryllup?

Et bryllup kan hurtigt blive en dyr affære. En økonomisk fornuftig løsning er at leje en komiker som underholdning. Det kræver ikke meget udstyr – giv mig en mikrofon, og så er jeg i gang. Mindsteprisen for at hyre mig som underholdning til jeres bryllup er 8.000 kroner for en halv times show. Prisen varierer på baggrund af ønsker og andre faktorer.

Bonusinfo: Jeg rejser med tog rundt i landet, når jeg optræder – så du kan endda prale af, at det er CO2-venlig underholdning, du har booket!

Mangler du underholdning til andre typer af arrangementer, så tag et kig på enten siderne book en komiker til julefrokosten, book en komiker til konfirmationen eller book en komiker til firmaarrangementet.