Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup

En komiker som underholdning til bryllup? Det lyder måske lidt mærkeligt, men for mange er bryllupsdagen den største dag i deres liv, og hvordan fejrer man den bedre end ved at skraldgrine. For den største dag i et liv fortjener den bedste underholdning. Som underholdning til bryllup er stand-up comedy personligt, nærværende og hamrende sjovt. Underholdningen til brylluppet skal sidde i skabet, hvorfor et indslag med en rutineret komiker som mig, er et godt og sikkert valg. Måske er der endda et hav af indslag i løbet af aftenen, hvor Onkel Ove og Tante Hanne taler sig og alle andre helt søvnige. Og derfor vil et sjovt indslag ikke bare vække stor latter, det vil også få festen op i højeste omdrejninger!

“Hej Pelle! Du var et hit, både for brudeparret og blandt alle gæsterne 👍
– Anita Hansen (gommens mor) maj, 2022. 

Et personligt og mindeværdigt show

Jeg har optrådt til masser af bryllupper med både mit eget show, men faktisk oftere med målrettet og personlig underholdning, som er tilpasset parret der bliver gift. Inden showet, får jeg stikord og anekdoter hvorefter jeg fletter dem ind i selve underholdningen til brylluppet. Så handler showet om brudeparret og hvad I ellers ønsker. Flere gange har jeg været anvendt som en “erstatning” for en tale. Det er ikke alle, der bryder sig om at tale i en stor forsamling. Hvis du har det sådan, er det måske dig, der skal booke en komiker som underholdning til bryllup, hvor det forventes, at du holder tale. Med hjælp fra mig, har de kunnet komme ud med deres kærlige budskaber alligevel. Så et Stand-up indslag er ikke bare en smuk gestus, men også en gave til brud og gom på denne vigtige dag.

Bonusinfo: Jeg rejser med tog rundt i landet, når jeg optræder – så du kan endda prale af, at det er CO2-venlig underholdning, du har booket!

Mangler du underholdning til andre typer af arrangementer, så tag et kig på enten siderne underholdning til julefrokost eller underholdning til firmaarrangement.