Underholdning til Bryllup

Book en komiker til bryllup: Sjov underholdning til dit bryllup!

Book en komiker til bryllupet. For den største dag i et liv fortjener den bedste underholdning. Stand-up comedy er personligt, nærværende og hamrende sjovt. Underholdningen til et bryllup skal sidde i skabet! Derfor er et indslag med en stand-up komiker et godt og sikkert valg. Måske er der endda et hav af taler på aftenen, hvor onkel Ove og Tante Hanne taler sig helt søvnige. Og derfor vil et sjovt indslag ikke bare vække stor latter, det vil også få festen op i højeste omdrejninger!

Et personligt og mindeværdigt show

Jeg har optrådt til masser af bryllupper med både mit eget show, men faktisk oftere med et målrettet og tilpasset show. Hvis jeg får stikord og anekdoter, fletter jeg dem ind i showet. Så handler showet om brudeparret og hvad I ellers ønsker. Flere gange har jeg været anvendt som en “erstatning” for en tale. Det er ikke alle, der bryder sig om at tale i en stor forsamling. Hvis du har det sådan, er det måske dig, der skal booke en komiker til det bryllup, hvor det forventes, at du holder tale. Med hjælp fra mig, har de kunnet komme ud med deres kærlige budskaber alligevel. Så et stand-up indslag er ikke bare en smuk gestus, men også en gave til brud og gom på denne vigtige dag. 

Har vi ikke set dig før?

Jeg er erfaren i at optræde med historier og jokes, der skrives til specifikke arrangementer. Således kommer jeg gerne og leverer et unik og personligt show for jer. Jeg har optrådt på scener i hele landet og tourneret med bl.a. Jan Gintberg, Mark Le Fêvre og Ruben Søltoft. Jeg har optrådt på tv af flere omgang. I 2018 vandt jeg Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Jeg var i et år ansat til at lave videoer til TV Zulu så måske har du set mig tale om Bubber, Medina og andre skøre ting der.. Har du ikke set mig? Så er det på tide!

Bonusinfo: Jeg rejser med tog rundt i landet, når jeg optræder – så du kan endda prale af, at det er CO2-venlig underholdning, du har booket 😉 

Det siger folk:

“Pelle leverede et show, der rent faktisk handlede om brudeparret. Vi havde håbet, at det kunne være et sjovt afbræk i de klassiske bryllupsindslag, og vi var bestemt ikke skuffede. Tak for god service og et dejligt show.”