Underholdning til firmajulefrokost

Leder du efter underholdning til en firmafrokost? Jeg er stand-up komiker med masser af erfaring og optræder hvert år til masser af firma julefrokoster. Derfor ved jeg, hvad der skal til for at give jer den bedst mulige fest. Jeg sørger for, at I får en fantastisk aften sammen i hele firmaet. På scenen har jeg en og rolige stil, der gør publikum trygge og får hele virksomheden til at grine. Jeg garanterer firmaunderholdning, der skiller sig ud fra alt, hvad I ellers har oplevet.

Et sikkert kort!

Jeg møder velforberedt og veloplagt op med et show, der giver jer en aften, som I også vil tale om længe efter jeres fest. Nogle af jer har måske endda set mig før? Jeg har flere gange optrådt i tv. Senest i september, hvor jeg optrådte til Zulu Comedy Galla med et stand-up indslag, hvor jeg bl.a. jokede om mine børn, aktiv dødshjælp og min kæreste.

Stand up til Firma julefrokosten

Det vigtigste er, at publikum griner. Derfor er et stand up show til firmajulefrokosten ofte en halv time. Den halve time består af tætpakkede jokes. Det er vigtigt, at Underholdning til en firmajulefrokost ikke trækkes langdrag. Det er et indslag, der får jeres ansatte til at slappe af og føle sig værdsatte midt i en måske ellers stresset hverdag. En komiker kan mange ting. Jeg har med mine mange julefrokoster under bæltet opbygget en erfaring, hvor jeg til jeres julefrokost også griber de øjeblikke, der kan opstå. 

Prisvindende komiker til et fair budget

Når man leder efter underholdning er der to parametre, der er afgørende. Er det sjovt – og hvad koster det? I forhold til ældre kollegaer, vil I opleve, at prisen er markant lavere, hvis I booker mig. Jeg er vinder af Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har flere tv optrædener på CV´et. Men jeg står selv for at booke og organisere, så der er ingen mellemmand, der skal have penge. Hvis I sender en forespørgsel via kontaktformularen, kan vi helt sikkert mødes på en pris. Jeg tilbyder også specialiseret stand-up, der tilpasses til lige jeres firma og fest.