Book en komiker til fødselsdagen

Book en komiker til fødselsdagen

Hvad er god underholdning til fødselsdagen? Man kan skrive en sang eller måske holde en tale. Men de fleste er jo hverken særligt hjemmevant i hverken sangskrivningen eller i at holde tale. Derfor er det et rigtigt godt alternativ at booke en komiker som underholdning til fødselsdagen.

3 gode grunde til at vælge en komiker til fødselsdagen

Gør dagen mindeværdig: At hyre en komiker til din fødselsdag kan gøre dagen ekstra speciel og mindeværdig. Jeg vil gøre mit bedste for at sørge for, at dine gæster griner og har det sjovt.

Personlig underholdning: Hvis du mangler en unik gave til fødselaren, så tag kontakt til mig, og lad os se, hvad vi kan finde ud af. Et skræddersyet stand-up-show i gave er en unik oplevelse, som fødselaren vil huske i mange år frem.

All-round underholdning: Jeg har leveret stand-up-shows til alle slags publikum. Mine shows har handlet om alt fra griseavl til konfirmander, så jeg kan garantere all-round underholdning, som alle i publikum vil grine af.

Ved at levere personlig underholdning til fødselaren, kan jeg holde fødselaren i centrum og hylde personen med et komisk indslag, der får hele lokalet til at grine, mens der bliver sagt nogle personlige og vigtige ord. Men med så mange andre ting her i livet, så tager vi ofte tingene lettere ind, hvis de bliver serveret med latter. Derfor er stand-up et super godt alternativ som underholdning til fødselsdagen.

Det var rigtig dejlig, at Pelle kunne springe til med så kort varsel. Det var god service for os kunder, en god pris dengang man kunne være med på, og fedt at Pelle bare så hurtigt kunne have en masse gode jokes klar på så kort tid. 
Pelle var rigtig sjov. Han var også hurtig til at komme med spontane jokes og vi var i det store hele bare rigtig godt underholdt, vi kunne sagtens have set og hørt på ham i meget længere tid.
– Christina, H&M, Nykøbing Falster. 16. september 2019

Hvad koster det at leje en komiker til din fødselsdag?

Mindsteprisen for at hyre mig som underholdning til din fødselsdag er 8.000 kroner, som selvfølgelig kan variere i forhold til flere faktorer. Sammenlignet med andre typer af underholdning er en komiker en af de bedste muligheder, både økonomisk og underholdningsmæssigt. Vi behøver kun en mikrofon, og så kan vi egentlig gå i gang.

Stand up som gave

Du kender sikkert typen, der gør det helt klart, at de ikke ønsker sig noget. “Jeg mangler ikke noget,” siger de. Men her kan et stand-up show ikke bare overraske dem, men nok også være den ultimative gave, da de sikkert forventer endnu flere par sokker eller flere bøger, der står og samler støv. Så komik er ikke bare et alternativ som underholdning til fødselsdagen, men også en fremragende ide som gave. Måske kan showet endda komme til at handle om, hvor svært det er at finde på gaveidéer til fødselaren? VI finder ud af det sammen og sørger for, at det bliver det bedste og sjoveste indslag for både gæster og især fødselar.

Mangler du underholdning til andre typer af arrangementer, så tag et kig på enten siderne book en komiker til julefrokosten, book en komiker til brylluppet eller book en komiker til firmaarrangementet.

Oftest stillede spørgsmål om booking af komiker til fødselsdagen

Hvad kan man lave til en 60 års fødselsdag?
En komiker er et oplagt valg som underholdning til en 60-års fødselsdag, da jeg kan skræddersy mit show til at handle om fødselaren. Et personligt stand-up-show er en unik gave at få på sin 60-års fødselsdag.