Underholdning til fødselsdag

Perfekt underholdning til fødselsdagen

Hvad er god underholdning til en fødselsdag? Man kan skrive en sang eller måske holde en tale. Men de fleste er jo hverken særligt hjemmevant i hverken sangskrivningen eller i at holde tale. Derfor er det et rigtigt godt alternativ at booke en komiker, der kan komme og underholde og måske endda agere en form for tale. Jeg kan nemlig komme ud og optræde med et sjovt og personligt show, der er målrettet efter fødselaren. På den måde kan man stadig holde fødselaren i centrum og hylde ham/hende med et komisk indslag, der får hele lokalet til at grine, mens der bliver sagt nogle personlige og vigtige ord. Men med så mange andre ting her i livet, så tager vi ofte tingene lettere ind, hvis de bliver serveret med latter. Derfor er stand-up et super godt indslag til fødselsdagsfesten. 

Alle griner uanset alder

Uanset om det er en 10 års fødselsdag eller måske 90 års fødselsdag er det en fest. Vi elsker at grine sammen og det kan være svært at finde underholdning, der rammer ned i en forsamling, hvor der måske både er bedsteforældre og børnebørn. Der er stand-up komikken genial, fordi det kan tilpasses, og hurtigt skifter i emnevalg, så alle føler sig hørt og underholdt. Men jeg har også optrådt til en 18 års fødselsdag, hvor moren til fødselaren sagde, at det gerne måtte være lidt grovere end normalt, fordi hun ønskede at drille fødselaren lidt. Det er selvfølgelig også en mulighed. I sætter rammerne, og jeg leverer underholdningen. 

Stand up som gave

Du kender sikkert typen, der gør det helt klart, at de ikke ønsker sig noget. “Jeg mangler ikke noget,” siger de. Men her kan et stand-up show ikke bare overraske dem, men nok også være den ultimative gave, da de sikkert forventer endnu flere par sokker eller flere bøger, der står og samler støv. Måske kan showet endda komme til at handle om, hvor svært det er at finde på gaveidéer til fødselaren? VI finder ud af det sammen og sørger for, at det bliver det bedste og sjoveste indslag for både gæster og især fødselar. 

“Det var rigtig dejlig, at Pelle kunne springe til med så kort varsel. Det var god service for os kunder, en god pris dengang man kunne være med på, og fedt at Pelle bare så hurtigt kunne have en masse gode jokes klar på så kort tid. 
 
Pelle var rigtig sjov. Han var også hurtig til at komme med spontane jokes og vi var i det store hele bare rigtig godt underholdt, vi kunne sagtens have set og hørt på ham i meget længere tid.
Christina, H&M, Nykøbing Falster. 16. september 2019