Underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

Hvad er god underholdning til fødselsdagen? Man kan skrive en sang eller måske holde en tale. Men de fleste er jo hverken særligt hjemmevant i hverken sangskrivningen eller i at holde tale. Derfor er det et rigtigt godt alternativ at booke en komiker som underholdning til fødselsdagen. Jeg kan levere personlig underholdning til fødselaren, hvor jeg skræddersyer mine jokes til at handle om ham/hende. På den måde kan man stadig holde fødselaren i centrum og hylde personen med et komisk indslag, der får hele lokalet til at grine, mens der bliver sagt nogle personlige og vigtige ord. Men med så mange andre ting her i livet, så tager vi ofte tingene lettere ind, hvis de bliver serveret med latter. Derfor er stand-up et super godt alternativ som underholdning til fødselsdagen.

Stand up som gave

Du kender sikkert typen, der gør det helt klart, at de ikke ønsker sig noget. “Jeg mangler ikke noget,” siger de. Men her kan et stand-up show ikke bare overraske dem, men nok også være den ultimative gave, da de sikkert forventer endnu flere par sokker eller flere bøger, der står og samler støv. Så komik er ikke bare et alternativ som underholdning til fødselsdagen, men også en fremragende ide som gave. Måske kan showet endda komme til at handle om, hvor svært det er at finde på gaveidéer til fødselaren? VI finder ud af det sammen og sørger for, at det bliver det bedste og sjoveste indslag for både gæster og især fødselar.

Mangler du underholdning til andre typer af arrangementer, så tag et kig på enten siderne underholdning til julefrokost, underholdning til bryllup eller underholdning til firmaarrangement.

“Det var rigtig dejlig, at Pelle kunne springe til med så kort varsel. Det var god service for os kunder, en god pris dengang man kunne være med på, og fedt at Pelle bare så hurtigt kunne have en masse gode jokes klar på så kort tid. 
 
Pelle var rigtig sjov. Han var også hurtig til at komme med spontane jokes og vi var i det store hele bare rigtig godt underholdt, vi kunne sagtens have set og hørt på ham i meget længere tid.
Christina, H&M, Nykøbing Falster. 16. september 2019