Underholdning til julefrokost

Underholdning til Julefrokosten

Underholdningen til Julefrokosten kan betyde, om det bliver årets allersjoveste fest eller en stor fuser. Julefrokosten er ofte en fest, der byder på mange indslag. De kan gå i mange retninger, men hvis du booker en komiker, er du et skridt tættere på at nå i mål! Stand-up comedy til julefrokosten er underholdning i øjenhøjde med publikum. Når jeg optræder sørger jeg altid selv for at tilpasse mit materiale lige præcis efter mit publikum. Så er du træt af lange taler eller ligegyldig underholdning, så kan du jo passende booke et personligt stand-up show. 

Prisvindende underholdning: 

Jeg har i snart 10 år arbejdet som komiker. Og i 2018 kunne jeg gå på scenen til Zulu Comedy Galla for at modtage Talentprisen. som anerkendelse for mit arbejde og komiske talent. Med prisen fulgte også nogle ord, hvor der blandt andet blev sagt, at jeg er en komiker, der har potentialet til at opnå et større gennembrud. Jeg har optrådt alle steder i landet til alle slags fester og naturligvis også et hav af julefrokoster både private og firmajulefrokoster. Derfor kommer jeg også ud med et show, der rammer plet hver gang. Materialet er personligt, sjovt og relaterbart. Her taler Pelle eksempelvis om oplevelsen af at være et helt almindeligt menneske, der tilfældigvis har børn i børnehave i en rig kommune.
Klippet er optaget på Bremen Teater i 2019, hvor jeg var opvarmer på hele Mark Le Fêvres danmarkstour på i alt 62 shows. Julefrokost underholdning og stand-up til en julefrokost i små omgivelser er dog for mig lige så fedt som at stå på en stor scene. 

Årets fest

Julefrokosten er en festlig begivenhed, og intet er mere festligt end en komiker, der kan du sørge for at sætte prikken over i´et for festen. Jeg kan med mine mange års erfaring som stand-up komiker tilbyde et skudsikkert show, der vil give julefrokosten et indslag, man vil tale om langt ind i det nye år. Underholdning, julefrokost og komiker er en glimrende kombination! 

Showet handler – måske – om jer?

Jeg målretter showet ud fra, hvem I er. Så drømmer I om et indslag til jeres julefrokost, der ikke alene er mega sjovt, men også personligt og nærværende? Så book da et show med en komiker, der beviseligt er sjov. Mig! Stand-up til julefrokosten er personligt. Måske har I endda også en sjov historie om chefen, I gerne vil have med i showet? Jeg tager gerne nemlig gerne imod stikord og jeres historier, og får det flettet ind i showet. Så får I et et show, der ikke bare er til jer, men også handler om jer. Samtidig er jeg også meget bevidst om, at jeg ikke udstiller nogen eller træder nogen unødigt over tæerne. Det materiale jeg kommer med er sjovt, og skal være sjovt for alle.

Julebudget

Julen varer som bekendt længe – og koster mange penge. En stand-up komiker er dog nok den billigste underholdning, du kan finde. Samtidig kræver det ikke nogen stor forberedelse fra jeres side. Når jeg kommer til jeres fest, skal jeg kun bruge en mikrofon, og så kan showet sådan set begynde! 

Vi havde besøg af Pelle til vores julefrokost i et vognmandsfirma en fredag aften. Vi var ca. 23 personer – 20 mandlige chauffører og 3 kvinder. Pelle leverede et godt og sjovt show, der var tilpasset vores medarbejdere og det antal vi var. Passede perfekt i tid og til os.

Det var meget professionelt og der var plads til afbrydelser fra deltagerne, som hurtigt blev grebet og improviseret. 

Tak til Pelle for et sjovt indslag.

Tanya Malm, Vognmand S. Jacobsen, d. 28. oktober 2019