Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost

Underholdningen til julefrokosten kan betyde, hvorvidt det bliver årets allersjoveste fest eller en stor fuser. Der kommer ofte mange indslag som underholdning til julefrokosten og de kan gå i mange forskellige retninger, men hvis du booker en komiker, er du et skridt tættere på at nå i mål! Stand-up comedy som underholdning til julefrokosten er et indslag i øjenhøjde med publikum. Jeg er vant til at optræde for mange forskellige forsamlinger, hvorfor jeg vil være garant for at levere et godt show til alle slags virksomheder.

Hvorfor skal en komiker levere underholdning til julefrokosten?

Julefrokosten er en festlig begivenhed, og derfor skal du have en komiker som underholdning til julefrokosten. En dygtig komiker kan give det ekstra prik over i´et, som kan være med til at gøre jeres fest til en succes. Jeg kan med mine mange års erfaring som stand-up komiker tilbyde et skudsikkert show, der vil gøre underholdningen til julefrokosten til et indslag, man vil tale om langt ind i det nye år.

Hvis det ønskes, kan jeg endda sørge for at levere underholdning til festen skræddersyet til jeres specifikke forsamling. Jeg har i mange år leveret personlig underholdning, som I kan nyde godt af til jeres julefrokost. Stand-up som underholdning til julefrokosten er personligt. Måske har I endda også en sjov historie om chefen, I gerne vil have med i showet? Inden showet kan I skrive historier og stikord til mig, som jeg sørger for at få flettet ind i underholdningen til julefrokosten. På den måde er I sikret et show, der ikke bare er til jer, men også handler om jer. Samtidig er jeg også meget bevidst om, at jeg ikke udstiller nogen eller træder nogen unødigt over tæerne. Det materiale jeg kommer med er sjovt, og skal være sjovt for alle.

 

Vi havde besøg af Pelle til vores julefrokost i et vognmandsfirma en fredag aften. Vi var ca. 23 personer – 20 mandlige chauffører og 3 kvinder. Pelle leverede et godt og sjovt show, der var tilpasset vores medarbejdere og det antal vi var. Passede perfekt i tid og til os.

Det var meget professionelt og der var plads til afbrydelser fra deltagerne, som hurtigt blev grebet og improviseret. 

Tak til Pelle for et sjovt indslag.

Tanya Malm, Vognmand S. Jacobsen, d. 28. oktober 2019

Hvad koster underholdning til julefrokosten?

Julen varer som bekendt længe – og koster mange penge. En stand-up komiker er dog nok den billigste underholdning, du kan finde. Samtidig kræver det ikke nogen stor forberedelse fra jeres side. Når jeg kommer til jeres fest, skal jeg kun bruge en mikrofon, og så kan showet sådan set begynde!

Jeg er vant til at levere underholdning til fødselsdage, underholdning til bryllup og underholdning til festen – med mange forskellige antal af mennesker. Derfor skal I ikke bekymre jer om antallet til jeres julefrokost, kontakt mig og så finder vi ud af noget.