Book en komiker som underholdning til konfirmationen

Book en komiker til konfirmationen

Ovevejer du at booke en stand-up komiker til dit barns konfirmation? Selvfølgelig søger du efter den allerbedste underholdning til festen! Et stand-up show er et indslag, der både er sjovt og personlig! Book en stand-up komiker til konfirmationsfesten og få et afbræk i dagen, hvor der grines og konfirmanden bliver hyldet på en anderledes måde. Det er svært at holde tale og tage ordet. Men med en professionel komiker til konfirmationen, er der sikret et indslag, hvor alle er i helt trygge rammer og ingen skal bekymre sig om andet end at more sig.

3 gode grunde til at booke en komiker til konfirmationen

Skræddersyet jokes og komik til konfirmanden: Ved at hyre en komiker som underholdning til konfirmationen, får konfirmanden en dag de aldrig glemmer. Hvis du giver mig nogle stikord eller pinlige situationer om konfirmanden, så skal jeg nok sørge for at levere skræddersyet jokes og komik om dagens hovedperson. Jeg har eksempelvis optrådt til konfirmationer og skrevet en hel ordbog til konfirmanden, så hun efterfølgende havde nemmere ved at begå sig i de voksnes rækker.

Mindeværdig oplevelse: Latter skaber gode minder. Ved at booke en komiker til konfirmationen, giver du konfirmanden og gæsterne en unik oplevelse, de vil huske og tale om i mange år fremover. Jeg har kun gode erfaringer fra optrædener til konfirmationer, hvor konfirmanden virkelig har fået noget at fortælle sine klassekammerater og venner om.

Erstatning for en tale: Jeg har også oplevet hvor godt det fungerer, hvis man som forældre eller familiemedlem ikke er så tryg ved at holde tale, men stadig gerne vil give konfirmanden en god oplevelse. Så lad mig komme forbi og hjælpe med din tale, så vi i fællesskab sørger for at give konfirmanden den dag de fortjener.

Hvad koster det at leje en komiker som underholdning til konfirmationen?

En konfirmation kan hurtigt blive en dyr affære. At hyre en komiker er en økonomisk overkommelig løsning. I modsætning til mange andre former for underholdning, kræver vi komikere ikke særlig meget plads eller udstyr. Mindsteprisen for at hyre mig som underholdning til konfirmationen er 8.000 kroner, som kan variere på baggrund af forskellige faktorer.

Bonusinfo: Jeg rejser med tog rundt i landet, når jeg optræder – så du kan endda prale af, at det er CO2-venlig underholdning, du har booket!

Mangler du underholdning til andre typer af arrangementer, så tag et kig på enten siderne book en komiker til julefrokosten, book en komiker til brylluppet eller som underholdning til festen.

 

Oftest stillede spørgsmål om booking af komiker til konfirmation

Hvad kan man lave af sjov til konfirmation?
En oplagt underholdningsmulighed til konfirmationen, er at hyre en komiker. Jeg kommer gerne og leverer et personligt stand-up show, der kan indeholde alt fra pinlige situationer fra konfirmandens liv til gode råd man gerne vil give videre til konfirmanden.