Dahlgårds Tivoli Podcast

Dahlgårds Tivoli Podcast

Dahlgårds tivoli podcast: 

I 1999 sendte DR 1 dokumentarserien om familiens Dahlgårds legendariske omrejsende familietivoli. Det var et tv-program, der lagde landet øde. Men i dag – 20 år senere bliver programmerne stadig dyrket og både unge og gamle fans. I 2019 kulminerede det for mit vedkommende, da jeg lavede: Dahlgårds Tivoli Podcast. En podcast dedikeret til programmerne og de mennesker, der var med. Det blev til en masse afsnit og bl.a. interviews med Leif Dahlgård, Jan Lund, Johnny, Raymond og masser af andet guf. Nedenunder er der links til alle programmerne i Dahlgårds Tivoli Podcast: 

#1 “Sommertid” – med Jacob Ege Hinchely, Jesper Simo og Thomas Klinkby.

#2 “Ny by – nye kvinder” – med Jacob Ege Hinchely, Jesper Simo og Thomas Klinkby

#3 “Krig og Kærlighed” – med Nikolaj Stokholm, Jasper Ritz og Jesper Groth

#4 “Ryg og rejs” – med Lisbet Barrett, Jasper Ritz og Jesper Groth

#5 “Al magt til folket” med Mathias Helt og Jesper Groth

#6 “Venner eller ej” med Jesper Simo, Heino Hansen og Anne-Kirstine Cramon

#7 “Svingdøren” – med Jacob Ege Hinchely og Jesper Groth

#8 “Cirkushesten” – med Nikolaj Stokholm, Rasmus Brohave og Thomas Klinkby

# Interview med Keld

# Interview med Raymond

# De 10 bedste scener

# Liveshow fra Bremen – med Leif, Johnny, Raymond, Jesper Simo, Thomas Klinkby og Jesper Groth

# Interview med Jan Lund

Det var i sandhed en stor oplevelse at dykke ned i dette værk. En dokumentarserie kunne let være forældet eller uinteressant så mange år efter, men ikke denne. Det er noget af det første reality-tv produceret i Danmark. Det betyder, at dem vi ser er ægte mennesker. De prøver ikke at forestille noget eller brande sig selv for at blive stjerner. De arbejdede i tivoliet – og der var tilfældigvis et tv-hold, der fulgte dem. Verdensklasse!

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.