Flyverskjul – en sjov og hyggelig podcast!

Flyverskjul – en sjov og hyggelig podcast

Flyverskjul Podcast:

Siden 2013 har jeg lavet podcasts. Det allerførste projekt jeg lavede var Flyverskjul. Tanken var, at jeg gerne ville interviewe og blive klogere på de sjoveste mennesker her i landet. Men at det stadig ville være en podcast, der stadig ville udkomme seks år senere, det havde jeg nok ikke regnet. Men i al beskedenhed kan jeg sige, at jeg har formået at lokke nogle af de bedste gæster med igennem årene. Men der er stadig gæster og emner, der mangler – og derfor bliver jeg ved.

Podimo

Siden efteråret 2019 ligger Flyverskjuls nye afsnit eksklusivt hos Podimo. Efter syv år vil jeg prøve, om det der løn er noget for mig.. Men der er en gratis prøve periode, så I kan jo signe up – og se om det er noget for jer. Der ligger indtil videre bl.a. et eksklusivt afsnit med Thomas Warberg.

Guld fra arkivet

Der er udgivet mere omkring 100 episoder. Det er svært at vælge noget ud frem for andet. Men hele arkivet fra 2013-2019 ligger gratis, hvis I har mod på mere. Ellers er her et par udvalgte afsnit fra arkivet:

#1 Gramsespektrum

#11 Lars Hjortshøj

#34 Jakob Stegelmann

#59 Søren Rislund

Mangler du komik til dit arrangement, så læs mere om de forskellige arrangementer jeg underholder til: underholdning til festen, underholdning til bryllup, underholdning til firmaarrangement, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost og personlig underholdning.