FAQ

 khhhaermeOfte stillede spørgsmål

Skal du til at booke underholdning og vil gerne have en stand-up komiker? Det forstår jeg godt. Det kan dog være lidt specielt booke underholdning for første gang, så derfor har du måske nogle spørgsmål, du sidder med. Jeg har med mine 10 år i branchen hørt mange af de samme spørgsmål gentage sig, og derfor har jeg samlet dem her på siden. Det kan sagtens være, at du sidder med et ubesvaret spørgsmål, men så tøv ikke med at hive fat i mig eller tilføj det i tekstfeltet, når du alligevel skal ind og booke mig til jeres arrangement.

Hvorfor hyre en komiker?

En stand-up komiker til konfirmationen, firmafesten, julefrokosten eller hvilken som helst festlig begivenhed er altid et sikkert hit. En professionel og erfaren komiker, kan sikre, at tempo, emnevalg og jokeform rammer lige præcis der, hvor gæsterne er. Jeg har mere end 10 års erfaring med at optræde og kan sikre, at showet rammer lige præcis jer.

Følg disse links hvis du vil læse mere om mit show og hvordan det foregår til følgende arrangementer:
Book en komiker til julefrokosten
Book en komiker til fødselsdagen
Book en komiker til brylluppet
Book en komiker til festen
Book en komiker til firmaarrangementet

Hvor lang tid varer et show? 

Det er i virkeligheden op til jer. Men til private arrangementer anbefaler jeg typisk, at det bliver et show på 30 minutter. Det er en god længde, hvor selskabet gerne skulle kunne holde fokus og have det sjovt hele vejen igennem.

Er der praktisk arbejde forbundet med at booke dig?

Stand-up er jo nok den nemmeste underholdning at få ud til sit arrangement. Det eneste jeg beder om er en mikrofon. Så hvis du skal gøre det så nemt for dig selv, som muligt, er en komiker et godt bud.

Må man gerne blande sig i dine jokes?

JA! Hvis du har input på forhånd, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Hvis der er emner, I vil være helt sikker på ikke bliver taget op, så skal du ikke tøve med at fortælle det. Det er i vores allesammens interesse, at showet bliver sjovt for alle. Og hvis du bare gerne vil underholdes uden at forholde dig til showet, så kommer jeg bare og underholder.

Er stand-up ikke altid sjofelt?!

Nej.. Ikke altid. Men det trækker på emner, som folk kan forstå og refere til. Derfor er sex ofte et emne, der bliver brugt inden for stand-uppen. Jeg snakker meget lidt om sex og “pik og patter” i min comedy. Og hvis du ønsker det, kan jeg tage det helt væk fra showet. Men ellers vil jeg gerne sige, at det ofte er et emne, der rammer lige i mellemgulvet til en firmafest eller julefrokost.

Du kan læse nogle af de anmeldelser jeg har fået fra arrangementer jeg har oprtådt ved her.

Skal der være scene og lys?

Nej. Det er ikke nødvendigt. Er der en scene vil jeg gerne anvende den, men der er meget få krav til et vellykket stand-up indslag. Det eneste jeg beder om, er at folk sidder med ansigtet vendt mod mig. Så det burde kunne lade sig gøre!

 Er du kendt?

Lidt, men jeg er jo ikke Anders Matthesen eller Mick Øgendahl. Men det kan være jeres held! Jeg har mere end 10 års erfaring og er professionel komiker, men jeg er ikke landskendt. Det betyder, at prisen for et show med med er betydeligt billigere end mine meget kendte komikere. Men noget har faktisk ændret sig siden 2022.  Jeg har 62.000 følgere på det sociale medie TikTok, hvor jeg uploader sjove videoer. Så faktisk er jeg kendt blandt de helt unge. Så leder i efter en komiker til en ung målgruppe, så vil de nok genkende mig derfra.

Pris?

Du er meget velkommen til at kontakte mig. Jeg ligger i mellemlaget af komikere, hvor jeg med mine 11 års erfaring og diverse meritter ikke længere tager ud gratis, men jeg koster cirka 1/4 del af de kendte komikere, man booker igennem bureauer. 

“Som komiker er der ikke mange ting, man selv griner af, når man ser stand-up. Men jeg griner af Pelle hver gang. Velformuleret, underfundig, intelligent, original”
– Heino Hansen, komiker