Book en komiker til jeres firmaarrangement

Book en komiker til firmaarrangementet

Leder du efter underholdning til firmaarrangementet? Jeg ved hvad der skal til, for at give jer det bedst ulige arrangement. Jeg er stand-up komiker med masser af erfaring og leverer hvert år underholdning til firmaarrangementer. I får, med garanti, en fantastisk aften i selskab med mig og hinanden. På scenen har jeg en stille og rolig stil, der gør publikum trygge og får hele virksomheden til at grine. Jeg garanterer underholdning til firmaarrangementet, der skiller sig ud fra alt, hvad I ellers har oplevet.

 

3 gode grunde til at vælge en komiker til dit firmaarrangement

Team Building: Brug humor til at skabe et fælles grundlag for jeres teambuilding dag. Jeg kan komme og introducere programmet for dagen, sætte medarbejderne i gang, eller introducere et fagligt relevant emne på en anderledes måde.

Stresslindring: Mange bruger humor til at lindre den stress, de oplever i hverdagen og på arbejdet. Så hvad er en bedre underholdning til jeres næste firmaarrangement end en optræden med en erfaren komiker som mig? Jeg har før oplevet, hvordan komik kan lette stemningen på en arbejdsplads.

Tilpasset indhold: Jeg skriver jokes om alt. Derfor elsker jeg også at blive udfordret til at lave et personligt stand-up show med jokes om et bestemt emne, der passer til jeres virksomhed. Latter er et universelt sprog, og medarbejdere, der har det sjovt sammen, har nemmere ved at arbejde tæt sammen.

Det vigtigste er, at publikum griner, samtidig med at det ikke skal trækkes i langdrag. Det er et indslag, der får jeres ansatte til at slappe af og føle sig værdsatte midt i en ofte stresset hverdag. En komiker kan mange ting. Jeg har stor erfaring med at lave stand-up shows til julefrokoster, hvor jeg også griber de øjeblikke, der kan opstå. Derfor kan jeg garantere jer en god og sjov aften i selskab med mig.

Pelle underholder til stregen – og ikke så meget over. Han sørger for at skabe en god stemning og giver derfor mine gæster en fælles oplevelse, som kan være med til at bryde isen mellem folk, som ellers ikke rigtig kender hinanden. Og det var vores formål med at hyre Pelle.
– Pierre M. Ørndorf. direktør Copenhagen IT Consult.

Billig underholdning til dit firmaarrangement – book en komiker

Når man leder efter underholdning er der to parametre, der er afgørende. Er det sjovt – og hvad koster det? I forhold til ældre kollegaer, vil I opleve, at prisen er markant lavere, hvis I booker mig. Jeg er vinder af Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har flere tv optrædener på CV´et. Men jeg står selv for at booke og organisere, så der er ingen mellemmand, der skal have penge. Hvis I sender en forespørgsel via kontaktformularen, kan vi helt sikkert mødes på en pris.

Hvordan vælger man det helt rigtige underholdning til firmaarrangementet?

Når du skal vælge den rigtige underholdning til firmaarrangementet, er det vigtigt at overveje, hvem dine medarbejdere er – deres alder, interesser, baggrund og kultur. Den underholdning, der ville være passende og sjov for en ung salgsvirksomhed, kan være meget anderledes end det, der ville fungere for et tømrerfirma. Derfor er det en god idé at hyre en komiker som underholdning til firmaarrangementet, da jeg kan skræddersy indholdet, så det passer til jeres organisation.

Mangler du underholdning til andre typer af arrangementer, så tag et kig på enten siderne book en komiker til fødselsdagen, booke en komiker til brylluppet eller komik som underholdning til festen.

 

Oftest stillede spørgsmål om booking af komiker til firmaarrangement

Hvad koster det at få en komiker ud
Mindsteprisen for at hyre mig til at lave et show starter ved 8.000 kroner. Den endelige pris afhænger af flere forskellige faktorer, såsom længden på showet, hvilken type underholdning der ønskes, osv.