Underholdning til firmaarrangement

Underholdning til firmaarrangement

Leder du efter underholdning til firmaarrangementet? Jeg ved hvad der skal til, for at give jer det bedst ulige arrangement. Jeg er stand-up komiker med masser af erfaring og leverer hvert år underholdning til firmaarrangementer. I får, med garanti, en fantastisk aften i selskab med mig og hinanden. På scenen har jeg en stille og rolig stil, der gør publikum trygge og får hele virksomheden til at grine. Jeg garanterer underholdning til firmaarrangementet, der skiller sig ud fra alt, hvad I ellers har oplevet. Hvis I ønsker det, kan jeg også tilpasse underholdningen til firmaarrangentet specifikt til jeres virksomhed, det kalder jeg for personlig underholdning og det er et hit hver eneste gang.

Jeg møder velforberedt og veloplagt op med et show, der giver jer en aften, som I også vil tale om længe efter jeres fest. Nogle af jer har måske endda set mig før? Jeg har flere gange optrådt i tv. Senest i september, hvor jeg optrådte til Zulu Comedy Galla med et stand-up indslag, hvor jeg bl.a. jokede om mine børn, aktiv dødshjælp og min kæreste.

Stand up som underholdning til firmaarrangementet

Det vigtigste er, at publikum griner. Derfor er et stand up show som underholdning til jeres firmarrangement en perfekt løsning. Showet varer som udgangspunkt en halv time og består af et bredt udvalg af jokes. Det er vigtigt, at underholdning til et firmaarrangement ikke trækkes langdrag. Det er et indslag, der får jeres ansatte til at slappe af og føle sig værdsatte midt i en ofte stresset hverdag. En komiker kan mange ting. Jeg har stor erfaring med at lave underholdning til julefrokoster, hvor jeg til jeres julefrokost også griber de øjeblikke, der kan opstå. Derfor kan jeg garantere jer en god og sjov aften i selskab med mig.

Pelle underholder til stregen – og ikke så meget over. Han sørger for at skabe en god stemning og giver derfor mine gæster en fælles oplevelse, som kan være med til at bryde isen mellem folk, som ellers ikke rigtig kender hinanden. Og det var vores formål med at hyre Pelle.

Pierre M. Ørndorf. direktør Copenhagen IT Consult.

Prisvindende komiker til et fair budget

Når man leder efter underholdning er der to parametre, der er afgørende. Er det sjovt – og hvad koster det? I forhold til ældre kollegaer, vil I opleve, at prisen er markant lavere, hvis I booker mig. Jeg er vinder af Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har flere tv optrædener på CV´et. Men jeg står selv for at booke og organisere, så der er ingen mellemmand, der skal have penge. Hvis I sender en forespørgsel via kontaktformularen, kan vi helt sikkert mødes på en pris.

Mangler du underholdning til andre typer af arrangementer, så tag et kig på enten siderne underholdning til fødselsdag, underholdning til bryllup eller underholdning til festen.