Underholdning til fest

Underholdning til fest

Book en komiker og din underholdning til festen er sikret. Man plejer jo at sige, at hvis der skal være fest, så lad der være fest – så hvorfor ikke gå all-in og book en komiker, der får dine gæster til at tale om festen mange år frem? Et stand up show som underholdning til festen kan altid passes ind og er også billig. Det kunne måske endda være en gave til fødselaren, som overraskes med personlig underholdning.

Jeg ved mere end 11 år som stand-up komiker, hvad der skal til for at sikre, at festen bliver mindeværdig. Jeg modtog i 2018 Talentprisen ved Zulu Comedy Galla – og optrådte året efter til samme show. Men gallashows er ikke min hverdag som komiker. Jeg har optrådt til ethvert tænkeligt arrangement og fest. Alt fra Operahuse til hestestalde – og jeg kommer selvfølgelig også meget gerne og laver underholdning til din fest.

 

Book en komiker til din fest

Hvis du mangler underholdning til en fest, er det en utrolig god ide at booke en komiker – eventuelt mig! Jeg har lavet underholdning til julefrokost, underholdning til firmaarrangementer – jeg har endda lavet underholdning til bryllupper. Mine jokes og mit materiale rammer bredt og får hele forsamlingen til at grine. Jeg kan med min erfaring sørge for, at showet er perfekt til netop jeres fest. Det gør det både personligt og sikrer, at hvert show er unikt. På scenen dyrker jeg det underfundige og kan levere skarpe pointer, men det vigtigste er altid, at det er skide sjovt.

Det var rigtig dejlig, at Pelle kunne springe til med så kort varsel. Det var god service for os kunder, en god pris dengang man kunne være med på, og fedt at Pelle bare så hurtigt kunne have en masse gode jokes klar på så kort tid. 
Pelle var rigtig sjov. Han var også hurtig til at komme med spontane jokes og vi var i det store hele bare rigtig godt underholdt, vi kunne sagtens have set og hørt på ham i meget længere tid.
– Christina, H&M, Nykøbing Falster. 16. september 2019

3 gode grunde til at vælge en komiker til festen

Liv i festen:  Jeg har optrådt til mange forskellige fester, men resultatet er ens hver gang – komik og god stemning går hånd i hånd. Det er vigtigt for mig, at alle gæster kommer til at grine og føler sig godt tilpas, så festen får de bedste forudsætninger for at blive uforglemmelig.

Bryde isen: Ved at skræddersy mit indhold til at handle om værterne, kan jeg bryde isen så selv de gæster, der aldrig har mødt hinanden før, får nogle fælles oplevelser de kan snakke om.

Unik underholdning: Et show med mig er den perfekte underholdning til din fest, da jeg naturligvis vil tage udgangspunkt i jeres fest og skræddersy jokes til lejligheden.

Billig underholdning til festen

Et stand-up show med mig er et økonomisk alternativ til andre typer af underholdning. Min mindstepris starter ved 8.000 kroner, men den afhænger af flere forskellige faktorer såsom længden på showet, typen af materiale osv. Jeg kan dog garantere, at du ikke finder et bedre alternativ, hvis du ønsker personlig og skræddersyet underholdning til din fest.

Oftest stillede spørgsmål om underholdning til festen

Hvad kan man lave til en 50 års fødselsdag?
En af de ting, du kan gøre til en 50 års fødselsdag, er at booke en komiker, der kan levere personlig underholdning om fødselaren.

Hvad kan man lave til en personalefest?
Hvad er en bedre måde at få tankerne væk fra arbejdet end gennem humor? Book en komiker til jeres næste personalefest og skab rammerne for en uforglemmelig aften.

Hvordan holder man en god fest?
Der er mange måder, man kan holde en god fest på. En af de ting, du kan gøre for at give dine gæster en aften, de ikke glemmer, er at hyre en komiker som underholdning.