Underholdning til fest

Underholdning til festen

Book en komiker og din underholdning til festen er sikret. Man plejer jo at sige, at hvis der skal være fest, så lad der være fest – så hvorfor ikke gå all-in og book en komiker, der får dine gæster til at tale om festen mange år frem? Et stand up show som underholdning til festen kan altid passes ind og er også billig. Det kunne måske endda være en gave til fødselaren, som overraskes med personlig underholdning.

Jeg ved mere end 7 år som stand-up komiker, hvad der skal til for at sikre, at festen bliver mindeværdig. Jeg modtog i 2018 Talentprisen ved Zulu Comedy Galla – og optrådte året efter til samme show. Men gallashows er ikke min hverdag som komiker. Jeg har optrådt til ethvert tænkeligt arrangement og fest. Alt fra Operahuse til hestestalde – og jeg kommer selvfølgelig også meget gerne og laver underholdning til din fest.

Book en komiker til din fest

Hvis du mangler underholdning til en fest, er det en utrolig god ide at booke en komiker – eventuelt mig! Jeg har lavet underholdning til julefrokost, underholdning til firmaarrangementer – jeg har endda lavet underholdning til bryllupper. Mine jokes og mit materiale rammer bredt og får hele forsamlingen til at grine. Jeg kan med min erfaring sørge for, at showet er perfekt til netop jeres fest. Det gør det både personligt og sikrer, at hvert show er unikt. På scenen dyrker jeg det underfundige og kan levere skarpe pointer, men det vigtigste er altid, at det er skide sjovt.

“Det var rigtig dejlig, at Pelle kunne springe til med så kort varsel. Det var god service for os kunder, en god pris dengang man kunne være med på, og fedt at Pelle bare så hurtigt kunne have en masse gode jokes klar på så kort tid. 
 
Pelle var rigtig sjov. Han var også hurtig til at komme med spontane jokes og vi var i det store hele bare rigtig godt underholdt, vi kunne sagtens have set og hørt på ham i meget længere tid.
Christina, H&M, Nykøbing Falster. 16. september 2019

Stand up er underholdning for alle

Jeg har med mine mange års sceneerfaring et stor kendskab til, hvilket materiale og hvilke jokes, der egner sig bedst til lige præcis at skabe den perfekte underholdning til din fest. Har du på forhånd betænkeligheder, eller skulle være det mindste nervøs for, hvilke emner jeg taler om? Så siger du bare til, så får du et hurtigt indblik i, hvad der vil blive sagt til festen – og du kan dermed slappe helt af. Et stand-up show er fantastisk underholdning til festen og virkelig noget, der sætter gang i festen, snakken og humøret!