Underholdning til festen

Komiker til fest

Book en komiker til din fest eller fødselsdag og underholdningen er sikret. Man plejer jo at sige, at hvis der skal være fest, så lad der være fest – så hvorfor ikke gå all-in og book et show, der får dine gæster til at tale om festen mange år frem? Et stand up show til eksempelvis fødselsdagsfesten kan altid passes ind og er også billig underholdning. Måske kunne det endda være en kreativ gave til fødselaren? Så hvis du står foran at skulle arrangere en fest, der skal huskes mange år frem, er et indslag med en stand-up komiker vejen frem. Og måske er det mig, der skal komme og underholde? Jeg har optrådt og optræder til alle former for fester. Alt fra store, flotte bryllupper til polterabender og fødselsdage. Mine jokes og mit materiale rammer bredt og får hele forsamlingen til at grine. Jeg kan med min erfaring sørge for, at showet er perfekt til netop jeres fest. Det gør det både personligt og sikrer, at hvert show er unikt. 

Hvorfor en komiker?

Overvejer du at booke en komiker til at pifte festen op? Gør det! Jeg ved mere end 7 år som stand-up komiker, hvad der skal til for at sikre, at festen bliver mindeværdig. Jeg modtog i 2018 Talentprisen ved Zulu Comedy Galla – og optrådte året efter til samme show. Men gallashows er ikke min hverdag som komikekr. Jeg har optrådt til ethvert tænkeligt arrangement og fest. Alt fra Operahuse til hestestalde – og jeg kommer selvfølgelig også meget gerne og underholder til din fest. På scenen dyrker jeg det underfundige og kan levere skarpe pointer, men det vigtigste er altid, at det er skide sjovt. Jeg sørger for underholdningen, hvad enten det er en 18-års fødselsdag, du holder, eller det er et guldbryllup, der skal gøres lidt sjovere. Jeg kan nemlig med utallige shows i bagagen tilpasse min optræden og materiale lige efter netop jeres arrangement. Jeg kan for eksempel skrive et helt stand up show til en fødselsdag, der tager udgangspunkt i fødselaren.

Stand up er underholdning for alle

Jeg har med mine mange års sceneerfaring et stor kendskab til, hvilket materiale og hvilke jokes, der egner sig bedst til lige præcis din fest. Har du på forhånd betænkeligheder, eller skulle være det mindste nervøs for, hvilke emner jeg taler om? Du siger det bare, og så får du et hurtigt indblik i, hvad der vil blive sagt til festen – og du kan dermed slappe helt af. Et stand-up show er et indslag, der sætter gang i festen, snakken og humøret!

“Det var rigtig dejlig, at Pelle kunne springe til med så kort varsel. Det var god service for os kunder, en god pris dengang man kunne være med på, og fedt at Pelle bare så hurtigt kunne have en masse gode jokes klar på så kort tid. 
 
Pelle var rigtig sjov. Han var også hurtig til at komme med spontane jokes og vi var i det store hele bare rigtig godt underholdt, vi kunne sagtens have set og hørt på ham i meget længere tid.
Christina, H&M, Nykøbing Falster. 16. september 2019